Yoga

 

 

Wat kun je verwachten?  Mijn basis ligt in de ashtanga yoga en dit is ook de rode draad door de lessen. Dit is intensieve en uitdagende yoga op het ritme van je adem met een heel aantal houdingen uit de eerste serie. Dit aangevuld met houdingen uit de tweede serie of hatha yoga om bijvoorbeeld bij de ene les meer een accent op heupopeners te leggen of bij een andere les juist extra aandacht aan balans te besteden. Dan heet het snel poweryoga, power in de zin van prana (adem/energie) en zeker niet in de zin van gymmen op een yogamat.

 

Dus intensieve, uitdagende yoga met het streven om je een  dieper begrip van yoga bij te brengen. Natuurlijk aansluitend bij je huidige niveau. Een les kan soms een beetje confronterend of openend zijn maar wel altijd leuk. Ik ben er sterk van overtuigd dat yoga leuk dient te zijn. Als je niet meer kunt lachen terwijl je in een houding staat gaat er iets mis.

 

Nu zijn yoga lessen vaker wat zweverig maar niet die van mijn. Gewoon aan het werk en ademen naar je hart of wortels uit je voeten laten komen mag je fijn in je eigen tijd doen.